Fotografitë për vizat dhe dokumentet e tjera të nevojshme jashtë vendit

Kurdoherë që planifikoni një udhëtim jashtë vendit duhet të kontrolloni nëse nuk kërkohet të keni me vete një dokument vizë. Në një rast të tillë, përveç formave të ndryshme të aplikimit për vizë, do t'ju kërkohet të paraqisni një foto të vizës biometrike. Sigurohuni që të merrni fotografinë e duhur sepse një gabim i vogël mund të përfundojë në refuzimin e aplikimit tuaj për vizë.

Ajo që i bën gjërat të komplikuara është se çdo vend ka grupin e tij të kërkesave që duhet të plotësojë një foto e vizës. Vendet e Bashkimit Evropian tentojnë të kërkojnë një foto me dimensione 35x45 mm, shqipëria qëndron në 36x47 mm ndërsa vendet e tjera jo evropiane si Kina qëndrojnë në madhësinë 33x48 mm. Disa vende kërkojnë sfond të bardhë, të tjera si Kanadaja shkojnë për sfond me ngjyrë blu mbretërore. Eshtë e kuptueshme të mbingarkohesh me kërkesat teknike të një fotoje vizë. Përqindja e zonës së fotografisë që duhet të zërë fytyra e dikujt, distanca nga fundi i fotos deri tek mjekra, rezolucioni i fotografisë ... Sidoqoftë, nuk keni pse të shqetësoheni!

Photo AiD zhvilloi një mjet fotografik në internet i lehtë për t'u përdorur që do të shkurtojë foton tuaj, do ta kornizojë atë dhe do të zëvendësojë sfondin me atë me ngjyrë të thjeshtë. Por prisni, ka edhe më shumë! Ju as nuk keni nevojë të kontrolloni nëse fotoja juaj i plotëson të gjitha kërkesat! Ekziston një vlerësues i integruar i inteligjencës së fotografive të vizave që do të konfirmojë nëse fotografia juaj është e përshtatshme për aplikimin tuaj për vizë!

Pavarësisht nëse jeni duke udhëtuar në Shqipëri, Rusi, Liban apo Britani të Madhe, Photo AiD do t'ju sigurojë një fotografi profesionale të vizave brenda vetëm disa çastesh!

Fotografi dixhitale për viza

Dokumentet