Foto e përsosur e pasaportës në majë të gishtave tuaj

Merrni fotografinë tuaj biometrike brenda 3 minutave, me telefonin tuaj, të qetë nga shtëpia.

Shembuj të fotove të pasaportës
Logoja e National Geographic
Logoja e Forbes
Logoja e Glamour
Logoja e Bloomberg
Logoja e Corriere Della Sera
Logoja e Zapier
Foto pasaporte 3-minutëshe
Bëni foton tuaj në shtëpi. Nuk ka vozitje ose pritje në radhë
Foto pasaporte 3-minutëshe
Shërbim profesional
Teknologjia AI + ekspertët e fotografive të pasaportës = reagime të menjëhershme
Shërbim profesional për fotografimin e pasaportës
Pajtueshmëri 100%.
Pranim ose një garanci e dyfishtë e kthimit të parave
100% pajtueshmëri me fotografinë e pasaportës

Si funksionojnë aplikacionet tona celulare dhe të internetit?

Bëj fotografinë e përsosur të pasaportës biometrike në më pak se 3 minuta!

Zbuloni sa e thjeshtë mund të jetë!

Merrni ose ngarkoni një foto

Merrni ose ngarkoni një foto

Përdorni një foto që keni tashmë ose bëni një të re. Do ta kontrollojmë dy herë dhe do të sigurohemi që t'i kalojë të gjitha testet e pajtueshmërisë.

Merrni fotografinë tënde të akorduar nga AI

Merrni fotografinë tënde të akorduar nga AI

Sistemi ynë i AI do të presë, do të ndryshojë përmasat dhe do të rregullojë sfondin e imazhit tuaj.

Merrni verifikimin e ekspertit

Merrni verifikimin e ekspertit

Një nga ekspertët tanë do të shqyrtojë me kujdes foton tuaj të pasaportës, duke ju dhënë komente në më pak se një minutë!

Përfitimet kryesore të përdorimit të mjetit tonë të fotografisë së pasaportës

Rehatohuni në shtëpi, merrni telefonin dhe bëni disa fotografi. Përfundoni me një rezultat me të cilin jeni 100% të kënaqur!

Bëni një fotografi pasaporte vetëm me smartphone tuaj
Shërbim i besuar i fotografimit të pasaportës
Mbështetje profesionale për fotografitë e pasaportës
Garancia e pranimit të fotografisë së pasaportës

Pavarësia

Nuk ka nevojë të vozitni ose të prisni në radhë. Bëni një foto kudo që të jeni vetëm me smartphone tuaj.

Shërbim i besuar

Mbi një milion përdorues në mbarë botën, 18 milionë foto të përpunuara dhe mijëra komente me 5 yje në TrustPilot.

Mbështetje profesionale

Pyetje apo dyshime për fotot tuaja? Ekspertët tanë të fotografisë dhe agjentët mbështetës do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë.

Garancia e pranimit

Pasi të bëni porosinë tuaj, eksperti ynë i inteligjencës artificiale dhe njerëzore do të verifikojë fotografinë tuaj për t'u siguruar që ajo është 100% në përputhje.

Këshilla për fotografimin e pasaportës

Ndiqni këto udhëzime për të krijuar fotografinë e përsosur të pasaportës.

Distancë nga kamera gjatë marrjes së një fotografie pasaporte
1

Merrni parasysh distancën

Mbajeni kamerën e përparme 40–50 cm larg fytyrës. Për kamerat e pasme, mbani një distancë 1–2 metra.

Fytyra para kamerës gjatë fotografisë së pasaportës
2

Mbani kokën dhe trupin drejt

Shikoni drejtpërdrejt në kamerë dhe shmangni animin e trupit tuaj. Mos harroni, mënyra e portretit është e papranueshme për fotot e pasaportës.

Ndriçimi i fotove të pasaportës
3

Përgatitni ndriçim të mirë

Nxirrni fotografitë e pasaportës tuaj në një mjedis të dritës së ditës, si pranë një dritareje në një ditë me diell. Hijet në fytyrën tuaj ose në sfond nuk lejohen.

Gjeneratori i fotove të pasaportës

Të aplikosh për një dokument zyrtar kërkon të bësh foton e duhur. Çdo kërkesë për një pasaportë, vizë ose kartë identiteti është e plotë vetëm me një foto që plotëson udhëzimet. Më parë kemi bërë një foto të tillë tek një fotograf profesionist, por tani teknologjia na ka mundësuar që të bëjmë një foto me një smartphone dhe ta përgatisim atë duke përdorur një mjet të veçantë fotografik.

Thjesht pozoni për një fotografi sipas udhëzimeve dhe kaq. Ju nuk duhet të shqetësoheni për asgjë tjetër. Gjëra të tilla si heqja e sfondit, prerja e madhësisë dhe vërtetimi bëhen nga mjeti. As ju nuk duhet të shqetësoheni për rezolucionin e duhur, sepse krijuesi inteligjent i fotografive të pasaportave PhotoAiD do të përgatisë skedarin direkt për shtypje. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të zgjidhni dokumentin e duhur dhe të ngarkoni një foto.

Fotografitë për dokumentet e identitetit shqiptare

Fotografitë e pasaportës

Me ndihmën e aplikacionit tonë të fotove për pasaportë PhotoAiD, ju mund të përgatisni një fotografi për pasaportën e pothuajse çdo vendi. Ju mund të bëni një foto të pasaportës amerikane e cila kërkon një madhësi prej 2x2 inç. Aplikacioni dhe redaktori ynë i fotografisë së pasaportës gjithashtu do të përgatisë foto të pazakonta të pasaportës Kanada (50 x 70 mm) dhe foto të pasaportës shqiptare dhe vende të tjera evropiane (40mm x 50mm). Mjeti ynë do të përgatisë fotot e pasaportës që ju nevojiten saktësisht sipas kërkesave për një lloj të caktuar të dokumentit. Thjesht zgjidh një dhe shiko se si do ndodh magjia.

Fotografitë e Vizave

Keni nevojë për një foto vize? Njihuni me kërkesat e fotove të vizave për atë që ju nevojitet, dhe mjeti ynë online mund të përgatisë fotografi të përshtatshme për shumicën e tyre. Thjesht zgjidhni dokumentin që ju nevojitet: Foto Vize Kineze, Foto Viza Japoneze, Foto Viza Ruse ose ndonjë tjetër. Bëni një foto dhe ngarkojeni atë. Ju do të merrni një foto të vizës në përputhje me kërkesat e vendit të caktuar.

Patenta

Në Shqipëri, një leje drejtimi është dokumenti zyrtar i identitetit të qytetarit dhe për këtë arsye kërkon një foto biometrike, siç është fotografia e pasaportës. Në varësi të mënyrës se si aplikojmë, një foto dixhitale ose e shtypur duhet t'i bashkëngjitet aplikacionit.

Ju mund të përgatisni një foto të pasaportës së lejes së drejtimit me aplikacionin tonë të fotove ose një mjet fotografik në internet. Redaktori do të përgatisë një skedar të llojit të duhur. Nëse është një foto dixhitale, aplikacioni do ta prerë imazhin në rezolucionin e duhur në piksel. Nëse është një foto e shtypur - mjeti do të përgatisë një skedar të shtypshëm. Bërja e një fotografie për lejen tuaj të drejtimit shqiptar nuk ka qenë kurrë më e lehtë!

Fotografitë e kartës së identitetit

Ndonjëherë, ashtu të gjithë, ju duhet një fotografi për një kartë identiteti, pasaportë, leje drejtimi, kartë studenti ose për CV-në tuaj. Nuk keni kohë ta merrni tek një fotograf apo ndoshta studioja e fotografive në qytetin tuaj është e mbyllur? A keni provuar një stendë fotografike, por keni frikë se fotoja nuk do të plotësojë kërkesat? Apo ndoshta nuk ka asnjë studio fotografie dhe as stendë fotografike afër? Mos u shqetëso! Ju mund ta merrni me lehtësi foton biometrike që ju nevojitet në internet!

Thjesht bëni një foto që plotëson kërkesat e dokumentit me telefonin tuaj. Ju do të mësoni në lidhje me kërkesat duke klikuar në një faqe të dhënë më poshtë. Pozoni sipas fotos, ngarkoni skedarin dhe është gati! Merrni një foto për kartë identiteti, pasaportë, leje drejtimi të gatshme për tu dorëzuar në aplikim.

Foto pasaporte- bëni foto të pasaportës ose vizës në shtëpi

Me siguri po pyesni nëse mund të përgatisni një foto pasaporte në internet vetë në shtëpi. Po, është e mundur dhe shumë e thjeshtë! Përdorni manualin tonë dhe përgatitni një foto biometrike për dokumentet vetë duke përdorur vetëm një smartphone dhe internet. Në këtë udhëzues do të mësoni:

  • Si të pozoni për një fotografi të dokumentit,
  • Çfarë duhet të vishni për një foto të pasaportës,
  • Gabimet më të zakonshme që duhet të shmangni kur bëni një foto.

Si të bëni një foto të pasaportës në shtëpi?

  • Së pari, duhet të kërkoni ndihmë nga dikush. Fotoja më e mirë e bërë me një telefon do të jetë kur dikush tjetër e bën atë. Pyesni veten nëse mund të bëni një selfie? Po, por duhet të përgatiteni shumë më mirë për këtë dhe të përdorni një trekëmbësh. Mos harroni se fotografia duhet të merret në mënyrë perfekte drejt, dhe një selfie tipike shqetëson përmasat e fytyrës.
  • Atëherë duhet të përgatisni një plan, domethënë ndriçim. Ju nuk duhet të shqetësoheni për sfondin - ky aplikacion dhe redaktor i fotografisë së pasaportës do ta heqë atë automatikisht. Ndriçimi duhet të jetë i fortë, mundësisht natyral nga të dy anët.
  • Qëndroni në një distancë prej rreth 0.5 m nga muri. Lëreni asistentin tuaj të fotografisë të qëndrojë 1.5 metër para jush ose vendosni një trekëmbësh me telefonin në këtë distancë. Në përgjithësi, që një foto e pasaportës në internet e marrë me një telefon të funksionojë mirë, telefoni duhet të jetë së paku 40 cm nga fytyra juaj.
  • Është shumë e rëndësishme të poziciononi kokën tuaj në mënyrë korrekte - shumica e llojeve të pasaportave kërkojnë që ju të përballeni me ta drejt, jo të pozoni në gjysmë profili. Mos e anoni kokën dhe drejtojeni trupin drejt kameras. Fytyra juaj duhet të shihet qartë.

Çfarë duhet të vishni për një foto të pasaportës?

Kodi i veshjes në foton e pasaportës mund të jetë joformal, megjithatë është më mirë të dukesh bukur në foto. Në fund të fundit, ne e përdorim dokumentin për 10 vjet dhe gjatë kësaj kohe shumë njerëz do të shohin foton, jo vetëm zyrtarët në aeroport, por edhe njerëz nga puna, nëse udhëtojmë shumë për biznes. Vetëm mos harroni se në rast të shumicës së fotove të identitetit, nuk mund të vishni një veshje uniforme ose ushtarake.

Çfarë nuk duhet të veshin? Varet nga vendi që lëshon dokumentin për të cilin po aplikoni. Për shembull, syzet nuk mund të vishen për dokumente zyrtare në SH.B.A. Por për shumicën e vendeve në Evropë, gjithashtu në Shqipëri, syzet lejohen për sa kohë që nuk mbulojnë sytë. Kapelet përgjithësisht janë të ndaluara, përveç nëse ato vishen për shkaqe të lidhura me fenë, por ju duhet të keni lejen e duhur si anëtar i një komuniteti fetar.

Në shumicën e fotove të pasaportave, ju mund të vishni bizhuteri për sa kohë që ato nuk janë shumë me shkëlqim dhe të mëdha. Nuk mund ta errësojë fytyrën në asnjë pjesë. Gjithashtu nuk ka kufizime në flokë, për sa kohë që ato nuk errësojnë fytyrën dhe nuk mbulojnë, për shembull, vetullat.

Cilat gabime duhet të shmangen në një foto të pasaportës?

Bërja e një fotografie në dokument mund të jetë një gjë e lehtë për sa kohë që shmangni këto gabime të zakonshme që njerëzit bëjnë gjatë gjithë kohës. Mësoni këto shembuj të fotove të pasaportës dhe shikoni për cilat arsye fotografia juaj mund të refuzohet.

Syzet në foto

Syzet në foto janë një gabim i zakonshëm i bërë kur aplikoni për pasaportë amerikane ose shtetësi amerikane. Duhet të hiqni syzet për një fotografi, edhe nëse janë syze me recetë. Por syzet e tilla tashmë mund t’i keni në një foto të pasaportës kanadeze apo shqiptare.

Koka e anuar

Koka nuk duhet të jetë e ulur poshtë ose lart. Ju duhet ta mbani atë në mënyrë të përkryer drejt, në mënyrë që ovali i fytyrës, tempujve, syve dhe vetullave të jetë i dukshëm.

Një buzëqeshje e gjerë

Një gabim i zakonshëm në një foto të pasaportës është një buzëqeshje e plotë - duhet ta mbani fytyrën tuaj në shprehje natyrore. Seriozisht, na besoni - nuk mund të buzëqeshni në foton tuaj të pasaportës. Këto janë kërkesat për shumicën e fotografive të dokumenteve në të gjithë botën, megjithatë, Departamenti i Shteteve të Bashkuara lejon një buzëqeshje natyrore në imazh. Por në vendet e tjera - edhe një buzëqeshje e vogël mund të bëjë që kërkesa juaj për një pasaportë, ose dokument tjetër që kërkon një foto biometrike, të refuzohet.

Madhësia dhe pozicioni i keq

Është e papranueshme kur kamera është shumë afër personit të fotografuar, si dhe kur është shumë larg. Mbajeni telefonin tuaj të paktën 1,2 m larg personit. Koka duhet të jetë e përqendruar dhe madhësia duhet të ndjek udhëzimet e dhëna për llojin e dokumenteve. Për shembull, kur bëni një foto të pasaportës shqiptare (40x50 mm), madhësia e kokës duhet të jetë 40 deri 50 mm. Për të marrë madhësinë e duhur të fotos të pasaportës, përdorni mjetin tonë falas që ndryshon madhësinë dhe pret foton.

Cilësi të dobët

Fotoja biometrike nuk duhet të jetë e paqartë dhe nuk duhet të duket me kokërra - duhet të jetë në fokus. Për të shmangur turbullimin e lëvizjes, vendoseni telefonin tuaj në një trekëmbësh dhe vendoseni në një sipërfaqe të qëndrueshme. Për të shmangur strukturën e kokrrizave, përdorni letër fotografike me cilësi të lartë për të shtypur foton tuaj të pasaportës në internet të përgatitur në aplikacionin dhe redaktorin e fotografisë së pasaportës PhotoAiD.

Objekte në sfond

Sfondi duhet të jetë i ndritshëm, uniform, pa zbukurime dhe objekte në pjesën e pasme. Duhet ta keni parasysh këtë sidomos kur bëni foton e pasaportës së foshnjës në internet dhe duhet të mbani kokën e foshnjës nga mbrapa. Asnjë person tjetër nuk duhet të jetë në foto. Ju mund ta vendosni fëmijën tuaj në një vend makine me një batanije të bardhë ose të bardhë të shtrirë nën foshnjën.

Gjithashtu, mos ngarkoni një foto ku ju keni hequr vetë sfondin. Me të vërtetë do të refuzohet fotografia juaj. Në qoftë se nuk jeni një artist profesionist grafik dixhital, ribërjet në shtëpi nuk lejohen. Përdorni më mirë aplikacionin dhe redaktorin tonë të fotografive të pasaportave që heq sfondin në mënyrë profesionale dhe automatike duke përdorur inteligjencën artificiale.

Flokët dhe mbulesat e kokës

Gabimi i zakonshëm në një foto të pasaportës është flokët që errësojnë një pjesë të fytyrës. Nëse keni flokë të gjatë, duhet ta rregulloni në mënyrë që të duket e gjithë fytyra juaj. Mbulesa fetare, p.sh. shamitë, lejohen, por ato nuk mund të errësojnë as një pjesë të vogël të faqeve ose një pjesë të fytyrës. Shamia duhet të shtyhet mënjanë për të zbuluar ovalin e fytyrës.

Ndriçimi

Sfida e madhe kur bëni foto të pasaportës me telefonin tuaj është ndriçimi i duhur. Është më mirë të qëndrosh para dritares dhe të pozosh në dritën natyrale të ditës. Nuk duhet të ketë hije të dukshme në fytyrë ose shpatulla në goditjen përfundimtare.

Prerja e keqe e fotos

Korniza duhet të mbulojë të gjithë kokën, qafën dhe shpatullat e sipërme. Nëse po bëni një foto në shtëpi me telefonin tuaj, përpiquni të ndiqni këto rregulla. Më vonë, kur ta ngarkoni skedarin në aplikacionin dhe redaktorin tonë të fotografisë së pasaportës, programi do të rregullojë vetë kornizën dhe do ta prejë foton.

Mjet fotografik për pasaportë

Aplikacioni PhotoAiD është një grup mjetesh që ju lejojnë të përpunoni një foto sipas kërkesave për dokumente specifike. Kjo është e mundur sepse aplikacioni i fotografisë së pasaportës PhotoAiD përdor inteligjencën artificiale që kontrollon nëse fotografia është e saktë dhe plotëson kërkesat zyrtare.

Mjet i prerjes së fotografive të pasaportave

Vegla pret dhe kornizon siç duhet të gjithë foton. Si rezultat, fytyra në foto përqendrohet dhe pozicionohet në përputhje me kërkesat e dokumentit. Duhet të dini se raporti i duhur i fytyrës në foto është një kërkesë shumë e rëndësishme zyrtare. Kështu është edhe zona që koka duhet të mbulojë. Në rastin e një fotografie shqiptare të pasaportës, koka duhet të zërë 36 mm të lartësisë. Mosrespektimi i kësaj kërkese mund të rezultojë në refuzimin e aplikimit. Kjo është arsyeja pse vegla jonë e prerjes pret foton në madhësinë e duhur dhe pozicionon kokën në mënyrë korrekte.

Pastruesi i sfondit të fotografisë së pasaportës

Aplikacioni heq plotësisht sfondin ose e bën atë të përshtatshme për dokumentin. Më shpesh është një sfond i bardhë ose i lehtë, megjithatë ka dokumente që kanë nevojë për një blu të foshnjës. Gjithashtu në një rast të tillë, mjeti ynë i redaktimit të fotografive përcakton sfondin e duhur.

Foto pasaporte online- Ndryshuesi i madhësisë 

Mjeti konverton foton në madhësinë e duhur sipas kërkesave të dokumentit, duke i dhënë asaj rezolucionin dhe dimensionet e duhura. Madhësia e saktë për foton e pasaportës shqiptare është 40 x 50 mm (gjerësia x lartësia). Kjo vlen për fotot e shtypura të cilat gjithashtu duhet të kenë rezolucionin e saktë 600 dpi për t'u shtypur me cilësi të lartë. Nëse po bashkangjitni një foto dixhitale, dimensionet duhet të jenë më të vogla se 4000 x 3000 piksele. Për më tepër, skedari grafik i bashkangjitur në aplikacionin online duhet të jetë midis 50 KB dhe 10 MB në peshë.

Kontrolluesi Online i Fotove të Pasaportës

Ky mjet fotografik është një vlerësues që kontrollon imazhin sipas kërkesave për dokumentin. Për të kontrolluar fotot dhe pajtueshmërinë e saj me kërkesat zyrtare, ajo përdor inteligjencën artificiale, në sajë të së cilës mund të kontrollojë nëse ka ndonjë hije të papajtueshme në foto (në shpatulla, fytyrë, në sfond), nëse koka është e përqendruar në foto (jo të anuar), nëse sytë janë mjaftueshëm të gjerë, etj. Ky vlerësues i fotove të pasaportës shqiptare gjithashtu kontrollon që sytë të jenë në lartësinë e duhur në foto, ashtu si tërë koka. Ai gjithashtu vlerëson ndriçimin e fotografisë dhe përgjithësisht dukshmërinë e tipareve biometrike të fytyrës, e cila është e nevojshme që fotografia të pranohet me të gjithë aplikacionin e dokumentit.

Modeli i fotografisë së pasaportës

Pas modifikimit të fotografisë, ju merrni një model të gatshëm për përdorim të fotografisë së pasaportës që mund ta printoni vetë. Në këtë mënyrë, ju mund të përgatisni sa më shumë foto që ju nevojiten. Me një model të tillë fotografie, më vonë mund të përdorni skedarin për të shtypur foton e përshtatshme për lejen e drejtimit ose ID-në tuaj shqiptare - kërkesat për këto foto janë të ndryshme. Mos harroni se paguani vetëm një herë dhe merrni fotografi për disa dokumente shqiptare. Dhe e gjithë kjo me ndihmën e këtij aplikacioni fotografik për pasaportë dhe redaktuesit të fotove në internet.

Aplikacion pasaporte për Iphone

Aplikacioni PhotoAiD është i disponueshëm për përdoruesit e iPhone me iOS. Ju mund të shkoni në dyqanin e aplikacioneve dhe të instaloni aplikacionin tonë të fotografisë së pasaportës në pajisjen tuaj. Me këtë aplikacion fotografik për pasaportën shqiptare për iPhone mund të përgatisni foto të pasaportës në sekonda me iPhone ose pajisjen tjetër iOS. Ju mund të printoni fotot direkt në shtëpi në letër fotografike cilësore ose të përdorni kioska për shtypjen e fotografive.

E vetmja gjë që duhet të bësh është të pozosh para dritares në dritën e diellit. Ju mund ta bashkëngjitni iPhone tuaj në një trekëmbësh ose të kërkoni dikë tjetër të bëjë një foto me ju. Pastaj paraqisni foton në aplikacionin tonë të fotografisë, dhe pas disa sekondash ju merrni një skedar të gatshëm që mund ta paraqisni foton tuaj në aplikacionin për pasaportë.

Mos harroni se ky aplikacion fotografik për iPhone për pasaportë nuk kërkon aftësi fotografike profesioniste. Ju nuk keni nevojë të shqetësoheni për sfondin e fotografisë, madhësinë e fotos, përqendrimin. Ky aplikacion fotografik për iPhone punon si një vlerësues, heqës sfondi dhe prerësi fotografik të gjitha në një! Nëse nuk jeni i bindur, shikoni reagimet pozitive të përdoruesit se si funksionon aplikacioni.

Aplikacioni për Foto për Pasaportë në Android

Ky aplikacion fotografik për pasaportë është i disponueshëm në Dyqanin Google Play për pajisjet Android. Mund ta instaloni në telefona nga Samsung, LG, Huawei, HTC, Lenovo, Sony dhe shumë më tepër.

Bërja e një fotografie pasaporte shqiptare me telefonin tuaj Android nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Pozicionohuni në një dritë të mirë dhe pozoni për foton. Për ta bërë fotografinë në fokus, vendoseni smartphone-in mbi një trekëmbësh ose kërkoni dikë për ndihmë.

Mbani një distancë të mjaftueshme nga smartphone. Mos u shqetëso për sfondin - aplikacioni ynë për foton e pasaportës Android heq sfondin ashtu siç e zvogëlon foton në madhësinë e dëshiruar. Ju nuk keni nevojë të keni ndonjë aftësi si një fotograf profesionist. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të bëni një foto në përputhje me udhëzimet dhe të bashkëngjitni skedarin në aplikacion. Tani do ndodh magjia!

Aplikacioni ynë për foton e pasaportës Android heq sfondin, qendrat, kornizat dhe pret foton. Kështu që ajo ka madhësinë e kërkuar prej 40 x 50 mm (të shtypura) dhe më pak se 4000 x 3000 piksel (dixhital). Pastaj fotoja perfekte ju dërgohet me e-mail dhe është gati!

5 arsye për të përdorur një aplikacion për krijuesin e fotove të pasaportës!

Përdorimi i një aplikacioni ose përpunimi i fotove të dokumenteve në internet është zgjedhja juaj më e mirë. Kemi të paktën 5 argumente për këtë! Më poshtë do të gjeni arsyet që do t'ju bindin përfundimisht për aplikacionin tonë dhe redaktorin e fotografisë së pasaportës:

Ju kurseni kohë

Ju nuk keni nevojë të vizitoni një fotograf ose të kërkoni një kabinë fotografike. Ju bëni një foto në shtëpi me smartphone tuaj. Pasi të keni fotografinë në smartphone-in tuaj, thjesht shkarkoni dhe instaloni aplikacionin tonë (i disponueshëm për iPhone dhe Android). Pastaj zgjidhni dokumentin e duhur për të cilin na duhet një foto. Vendosni një foto dhe aplikacioni ynë do të bëjë pjesën tjetër - do të heq sfondin, vendos kornizën dhe e pretë në madhësinë e duhur. Tani e tutje, e keni skedarin gati për shtypje ose dorëzim në version dixhital, varet nga opsioni që keni zgjedhur.

Numër i pakufizuar i shkrepjeve fotografike

Mund të përgatisni një numër të pakufizuar fotografish, të provoni veshje të ndryshme dhe të zgjidhni atë që ju pëlqen. Përfitimi i madh i aplikacionit tonë të fotove për pasaportë është se ju mund të bëni fotografi me modele të ndryshme flokësh për të qenë të kënaqur me foton tuaj. Mund të provoni stile dhe përbërje të ndryshme. Shikoni mirë në foton tuaj të pasaportës dhe shikoni me kënaqësi dokumentin tuaj zyrtar!

Mos harroni se fotoja juaj e pasaportës do të jetë shoqëruesi juaj për 10 vitet e ardhshme, prandaj është një ide e mirë që fotoja juaj të duket tërheqëse. Është e mundur duke përdorur aplikacionin tonë të fotografisë së pasaportës, sepse ju kontrolloni veten se si dukeni në foto.

Cmim me i ulet

Bërja e fotografive me fotografin mund të jetë e kushtueshme dhe mund të mos jeni në gjendje të përballoni ri-shkrepje. Duke përdorur një smartphone dhe aplikacionin tonë të fotografisë së pasaportës, ju do të ulni koston e përgatitjes së një fotoje për një dokument.

Kontrollimi i fotove

Ky mjet i fotove të pasaportave në internet punon si një vlerësues dhe kontrollues i fotografive në të njëjtën kohë. Inteligjenca artificiale kontrollon pajtueshmërinë e fotografisë me kërkesat e një dokumenti të dhënë. Ky aplikacion i fotografisë së pasaportës vlerëson foton tuaj për hijet ose efektin e syve të kuq. Ai gjithashtu kontrollon nëse sytë janë në lartësinë e duhur. Falë kësaj, është një kontrollues fotografish plotësisht profesional i cili garanton se fotografia do të plotësojë kërkesat zyrtare. Ju mund të jeni i sigurt se fotografia që ngarkoni dhe vërtetoni është e përshtatshme për paraqitjen në pasaportë (ose ndonjë dokument tjetër) të aplikacionit.

Pranimi i garantuar i fotografisë

Ne garantojmë pranimin! Nëse fotografia e bërë me aplikacionin tonë të fotove për pasaportë PhotoAiD refuzohet, ne do t'i kthejmë paratë tuaja. Në këtë mënyrë, ju nuk merrni përsipër rreziqet që ekzistojnë në kabinat e fotove.

Zgjidhni dokumentin tuaj

A ishte ky informacion i dobishëm?

Na tregoni se sa e dobishme e keni gjetur këtë faqe

Vlerësoni këtë faqe

4.78/5

Numri i votave: 32854

Shërbimi i fotografimit të pasaportës në smartphone tuaj!

Shkarkoni aplikacionin tonë celular të lehtë për t'u përdorur dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të bëni fotografinë e përsosur direkt nga telefoni juaj. Gjeni të gjitha fotografitë biometrike që ju nevojiten në një vend. Monitoroni porosinë tuaj dhe njoftohuni kur fotot tuaja janë gati për t'u përdorur. I disponueshëm falas për pajisjet iOS dhe Android.

aplikacioni i fotove të pasaportës iphone
aplikacioni i fotove të pasaportës