Fotografitë për dokumentet zyrtare shqiptare

Ekziston një sërë dokumentesh të lëshuara nga Shqiperia për të cilat do t'ju duhet një foto biometrike. Pasaportë, letërnjoftim ose leje drejtimi - të gjitha kërkojnë një fotografi të stilit biometrik.

Fotografi biometrike është një lloj fotoje që lejon autoritetet të konfirmojnë identitetin tuaj lehtë. Kërkesat më dalluese të fotove biometrike janë për shembull: edhe ndriçimi, shprehja neutrale e fytyrës ose nxënësit që janë në pamje të plotë. Përveç kërkesave të përgjithshme që ju ndalojnë të errësoni fytyrën tuaj me ndonjë objekt, ka edhe disa kërkesa teknike që mund të ndryshojnë nga vendi në vend. Ato vlejnë kryesisht për madhësinë dhe sfondin e fotos që paraqitet për një dokument zyrtar. Në rastin e dokumentit shqiptar, ai është 40 x 50 mm, por për shembull në Evropë ka tendencë të jetë 35x45 mm. Sfondi i kërkuar duhet të jetë i bardhë.

Në thelb, ekziston një sërë rregullash që duhen respektuar në mënyrë që të merrni një fotografi biometrike të përshtatshme për paraqitje. Mund të ngatërrojë lehtësisht një person mesatar, prandaj duhet të keni kujdes. Për fat të mirë, teknologjia në ditët e sotme e bën jashtëzakonisht të lehtë marrjen e një fotografie për dokumentet zyrtare të shqipëris. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të gjeni një aplikacion fotografik që do të ndryshojë madhësinë e fotografisë suaj, të hiqni sfondin dhe të kontrolloni nëse plotësohen të gjitha kërkesat e tjera. Photo AiD është mjeti që ju po kërkoni. Ne do t'i bëjmë të gjitha, duke u siguruar që fotografia juaj për një pasaportë shqiptare, letërnjoftim ose leje drejtimi shqiptare është e një cilësie të lartë. Thjesht vizitoni faqen tonë të internetit, zgjidhni një dokument për të cilin aplikoni, ngarkoni foton tuaj, dhe brenda vetëm një momenti do të shihni pamjen paraprake të fotografisë suaj profesionale biometrike për dokumentet zyrtare në shqipëri!

Dokumente për shtetasit shqiptar