Foto e kartës së studentit - heqja dhe prerja e sfondit

A jeni ju nje student? A kërkon universiteti juaj një foto për kartën tuaj të studentit? Vëmë bast se duhet të plotësojë kërkesa të ndryshme si madhësia, ngjyra e sfondit, ndriçimi etj. Kurseni vetes kohë dhe para dhe provoni mjetin Photo Aid!

Pavarësisht nëse keni nevojë për një foto letre apo dixhitale, PhotoAiD do t'ju ndihmojë të merrni atë brenda vetëm një minute. Redaktori ynë i fotografisë së kartës së studentit do të heqë sfondin për ju, që do të thotë se fotografia juaj mund të merret në një park, dhomë gjumi apo edhe në supermarket. Ne gjithashtu do ta presim atë në madhësinë dhe rezolucionin e duhur. Inteligjenca Artificiale e integruar do të vërtetojë nëse fotoja juaj plotëson të gjitha kërkesat biometrike të fotografisë (sy të hapur, gojë të mbyllur, pa objekte që errësojnë fytyrën, etj.).

Nëse paraqisni një foto të pasaktë, ka shumë mundsi që universiteti juaj ta refuzojë atë dhe do të duhet ta merrni përsëri foton. Kurseni veten dhe provoni mjetin tonë fotografik. Ju nuk keni nevojë të shkoni në ndonjë studio fotografike ose kabinë fotografike - gjithçka që ju nevojitet është një smartphone! Gjeneratori ynë i fotografive ndihmon jo vetëm me fotot e identitetit të studentëve, por edhe me diplomat universitare dhe çdo dokument tjetër që kërkon një foto!

Prerja dhe heqja në sfond e fotove të kartës studentore.

Dokumentet