Fotografi me madhësi universale të përshtatshme për dokumente të ndryshme

Në Shqipëri, shumica e dokumenteve kërkojnë një fotografi 36x47 mm. Kjo është një madhësi standarde për shumicën e dokumenteve shqiptare, shpesh referuar si një "fotografi e stilit të pasaportës". Sidoqoftë, mund t'ju duhet një foto që ka dimensione të tjera për të lëshuar për shembull një kartë identiteti studentore ose një dokument vizë.

Marrja e një fotografie me madhësi universale me shërbimin tonë të internetit nuk është vetëm një zgjedhje e rehatshme, por është gjithashtu një kursim i parave dhe kohës. Meqenëse shumica e dokumentit shqiptar kërkon një foto 36x47 mm, ju thjesht mund të merrni një model të printueshëm biometrik të një fotografie, dhe pastaj ta shtypni sa herë që dëshironi në dyqanin më të afërt të kopjimit të fotografive! Në këtë mënyrë, ju mund të merrni fotot për pasaportën tuaj shqiptare ose lejen e drejtimit shqiptar në të njëjtën kohë! Për të mos përmendur që mjeti ynë i redaktimit të fotove është një zgjidhje perfekte për të gjitha fotot me madhësi të pazakontë! Nëse jeni ngatërruar me foton për dokumentin që keni kërkuar dhe nuk dini si të merrni prerjen e duhur, vizitoni faqen tonë të internetit dhe merrni foton e shtypshme në madhësinë që ju nevojitet!

Fotografi me madhësi universale

Dokumentet