Dokumente zyrtare shqiptare për të huajt

A po kërkoni një mjet dixhital për redaktimin e fotografive që do të heqë sfondin dhe do ta prerë foton tuaj në madhësinë e duhur? Ju jeni në vendin e duhur!

Programi ynë online i fotografive do t'ju sjellë lehtësisht një foto për CV-në tuaj, profilin e Linkedin-it ose llogarinë tuaj në Facebook. Një gabim i zakonshëm gjatë përgatitjes së një CV është ngjitja e një fotoje që ka një sfond me ngjyrë. Nëse Kurrikula juaj ka sfond të bardhë, fotografia juaj do të jetë në kontrast me pjesën tjetër të faqes. E njëjta gjë shkon me Linkedin. Ata të dy zakonisht përdoren për qëllime profesionale dhe ia vlen të përpiqesh të tregosh se je i orientuar drejt detajeve dhe jo neglizhencë. Merrni vetes një fotografi profesionale me sfond uniform, në qendër dhe me ndriçim të barabartë!

Mjeti ynë fotografik është jashtëzakonisht i lehtë për t'u përdorur - thjesht zgjidhni dokumentin e duhur, ngarkoni një foto dhe brenda pak sekondash do të merrni një pamje paraprake të fotos që dëshironi. Provojeni vet dhe bëjeni foton të duket profesionale!

Dokumentet

Dokumentet